Mumford & Sons " Delta " Ampliar

Mumford & Sons " Delta "

Nou

en stock

16,95 €

Més informació

Després d'editar "Wilder Mind" al maig de 2015 i el mini àlbum col·laboratiu "Johannesburg" a l'estiu de 2016, Mumford & Sons demostren estar en plena forma amb les composicions de "Delta". Mentre que a "Wilder Mind" s'acostaven a un so elèctric i imparable, que semblava compost per sonar en els escenaris principals de grans festivals, "Delta" s'afegeix a aquesta potència una dosi d'intimitat i goig que s'ha convertit en marca de la casa d'un dels grups britànics més importants de la història musical recent.
Gravat en Church Studios a Londres i produït per Paul Epworth, "Delta" és un disc de diferents matisos, colors i textures. És una col·lecció commovedora de cançons, potser més íntimes i expansives que mai, tant en les lletres com en la música.
La seva escolta és dolça, introspectiva i reflexiva, però marinada amb la dinàmica de les seves cançons i amb l'atractiu de la mida d'estadis. El primer single "Guiding Light" és l'aperitiu perfecte a aquest àlbum: un tema de folk rock captivador que va creixent fins a esdevenir una explosió de so. "Delta" és un disc excitant i substanciós propi d'una banda en la seva plenitud.

Island-2018

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Mumford & Sons " Delta "

Mumford & Sons " Delta "

CD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: