Nick Mason " Unattended luggage " Ampliar

Nick Mason " Unattended luggage "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

17,90 €

Més informació

Nick Mason, cofundador de Pink Floyd, i únic membre constant del grup en tots els seus discos i directes, publica una caixa amb els seus tres àlbums en solitari.
El que va ser bateria d'una de les bandes de rock més venedores de la història, va editar en la dècada dels 80 tres discos que ara reuneix per primera vegada en una caixa; Unattended Luggage, que es presenta en format 3CD.
La caixa inclou:
'Nick Mason' s Fictitious Sports '; l'àlbum debut en solitari de Mason, publicat originalment el 1981 en col·laboració amb una varietat de músics, inclosos Robert Wyatt i Carla Bley.
'Profiles':publicat el 1985 com 'Mason+Fenn' en col·laboració amb el guitarrista de 10cc Rick Fenn, és fonamentalment un àlbum instrumental, a excepció dels temes 'Lie for a Lie', que compta amb les veus de Maggie Reilly i l'antic company de banda David Gilmour i 'Israel', cantada pel teclista de UFO Danny Peyronel.
'White of the Eye': La banda sonora de la pel·lícula de suspens britànica homònima, en la qual Nick, un cop més, va col·laborar amb Rick Fenn. Publicat el 1987, coincidint amb l'estrena de la pel·lícula, és la primera vegada que el disc està disponible des de fa més de 20 anys, i la primera vegada que apareixerà en un CD.

PLG-2018

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Nick Mason " Unattended luggage "

Nick Mason " Unattended luggage "

3CD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: