Metallica " Master of puppets " Ampliar

Metallica " Master of puppets "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

25,95 €

Més informació

Un dels àlbums de metall més apreciats de tots els temps, ara remasteritzat.
"Master of Puppets" és el tercer àlbum d'estudi de METALLICA. Publicat originalment el 3 de Març, 1986 (l'any passat va ser el 30 aniversari). Gravat en Sweet Silence Studios i produït per Flemming Rasmussen va ser el primer àlbum de Metallica editat per una discogràfica "major". "Master of Puppets va ser l'últim àlbum del baixista Cliff Burton que va morir en un accident d'autobús a Suècia durant la gira promocional de l'àlbum. "Màster Of Puppets" va aconseguir molt bones crítiques i va figurar en nombroses llistes de "millors àlbums de l'any". Amb les seves lletres polítiques i música rabiosa, van aconseguir també que la crítica fos del Metall es rendís als seus peus.
L'àlbum és sens dubte un dels àlbums de Heavy Metal més influents i rellevants en el seu dia. Tal va ser l'èxit que va vendre més de 6 milions de còpies, només a USA!

3CD Expanded Edition:CD1 - Master of Puppets Remasterizat. CD2 - CD amb temes sense mesclar, demos i una entrevista. CD3 - Un setlist d'un show en directe fet amb fragments de diversos concerts de la gira Damage, Inc. Tour.

Mercury-2017

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Metallica " Master of puppets "

Metallica " Master of puppets "

3CD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: