Doors " Live at Isle of Wight 1970 " Ampliar

Doors " Live at Isle of Wight 1970 "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

21,95 €

Més informació

L'històric últim concert filmat de The Doors, 'The Doors: Live At The Isle Of Wight 1970' ha estat completament remesclat i restaurat meticulosament a partir del metratge original de la pel·lícula. Amb l'aprovació de The Doors s'ha utilitzat la tecnologia del segle XXI per corregir el color i millorar visualment les imatges originals. El concert complet, que ara es presenta en so Dolby Digital 5.1, es va barrejar a partir de l'àudio original de múltiples pistes pel veterà enginyer/ mesclador/coproductor de Doors, Bruce Botnick. Els fans poden haver fet una ullada a aquesta actuació en la pel·lícula de 1997 Message To Love, però, aquest DVD presenta el set de The Doors amb les cançons completes amb la màxima qualitat visual i de so.
L'escena a l'agost de 1970 ... El judici en curs per obscenitat a Jim Morrison, per un incident ocorregut l'any anterior a Miami, pesa molt sobre la banda. "The Last Great Festival" està tenint lloc a Anglaterra, que comptava amb els millors artistes de 1970: Jimi Hendrix, The Who, Miles Davis, Joni Mitchell, Joan Baez i més ... The Doors: Live At The Isle Of Wight 1970 capta l'essència d'aquesta actuació commovedora, a més d'oferir una instantània de l'època, amb imatges d'admiradors (més de 600,000 assistents) enderrocant barreres i estavellant-se contra les portes per accedir a l'esdeveniment. The Doors pujar a l'escenari a les 2:00 am del 30 d'agost de 1970, lliurant un set que va demostrar tot el seu poder musical. Morrison, l'organista Ray Manzarek, el guitarrista Robby Krieger i el bateria John Densmore interpreten temes tan bàsics com "Roadhouse Blues", "Break On Through (To The Other Side)" i "Light My Fire". Tot il·luminat per un simple focus vermell (la banda no va ser informada que necessitaven portar el seu propi equip d'il·luminació) que li va donar a l'espectacle un to carmesí misteriós, gairebé un ressò del judici pendent.
El DVD es completa amb el bonus "This Is The End", 17 minuts d'entrevistes dirigides pel director guanyador d'un Oscar Murray Lerner amb Krieger, Densmore i el mànager original del grup Bill Siddons. També s'inclou material d'arxiu original amb Manzarek del 2002. The Doors van aconseguir un enorme impacte en la música mundial en els seus pocs anys d'existència abans de la mort de Jim Morrison el 1971. The Doors: Live At The Isle Of Wight 1970 captura un moment crucial de la seva història i s'uneix al ric catàleg de The Doors a Eagle Rock Entertainment (Classic Albums: The Doors; When you'r Strange; Live At The Bowl '68; Feast Of Friends; R-Evolution; Live In Europe 1968 ; Mr. Mojo Risin ': The Story Of LA Woman, No One Here Gets Out Alive - The Doors' Tribute To Jim Morrison ...).

Eagle-2018

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Doors " Live at Isle of Wight 1970 "

Doors " Live at Isle of Wight 1970 "

CD+DVD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: