Boz Scaggs " Out of the blues " Ampliar

Boz Scaggs " Out of the blues "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

16,95 €

Més informació

Boz Scaggs porta tota una vida al món de la música - cinc dècades, des de les seves bandes de rock i soul dels principis, els seus anys de Hollywood dels 70 amb èxits com "Lowdown" i "Lido Shuffle", fins als seus més recents incursions en el jazz, R&B i el cançoner clàssic americà, el versàtil cantant/compositor i guitarrista ha creat una marca altament personal amb un repertori sense tatxa.
'Out of the Blues' ens porta la icònica veu de Scaggs i el seu mestratge a la guitarra en una col·lecció de clàssics vintage de grans artistes del gènere Blues com Bobby "Blue" Bland, Jimmy Reed i Magic Sam, i una inesperada versió del "On the Beach "de Neil Young així com composicions originals del compositor Jack Walroth.
Autoproduït per Scaggs, marca la peça final d'una trilogia no oficial, que va començar amb els àlbums produïts per Steve Jordan, 'Memphis' i 'A Fool to Care'.
En aquesta ocasió, Scaggs ha reunit en l'estudi a una banda d'estrelles que inclou a intèrprets tan prestigiosos com els guitarristes Doyle Bramhall II, Ray Parker Jr. I Charlie Sexton, el baixista Willlie Weeks, el bateria Jim Keltner i el teclista Jim Cox, així com el propi Scaggs a la guitarra, baix i vocoder, i el seu amic Jack Walroth a l'harmònica.

Concord-2018

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Boz Scaggs " Out of the blues "

Boz Scaggs " Out of the blues "

CD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: