John Coltrane " 1963:New directions " Ampliar

John Coltrane " 1963:New directions "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

23,95 €

Més informació

En l'arc breu i brillant que és la carrera de John Coltrane, '1963' marca un punt de transició entre les obres mestres del jazz del passat i el treball futur que transcendiria els límits de la música en si. La producció registrada d'aquest any mostra el moviment en moltes direccions: una mirada al passat, un examen continu d'un repertori familiar, l'exploració de formats més tradicionals i una mirada al futur a composicions i enfocaments que ampliarien encara més l'abast del jazz.
'1963: New Directions 'recopila tots els enregistraments de 1963 amb Impulse de John Coltrane en l'ordre en què van ser gravades.
- El set de 3 CDs inclou il·lustracions amb collages originals.
- La caixa té la intenció de mostrar el creixement en el viatge musical de Coltrane en 1963 que finalment va donar com a resultat "Crescent" de 1964 i, especialment, "A Love Supreme".
- La música prové dels àlbums originals "Both Directions at Onze: The Lost Album", "John Coltrane i Johnny Hartman", "Dear Old Stockholm" (llançat després de la mort de Coltrane), "Newport '63" i "Live at Birdland ".

Verve-2018

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

John Coltrane " 1963:New directions "

John Coltrane " 1963:New directions "

3CD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: