Marcus Miller " Laid black " Ampliar

Marcus Miller " Laid black "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

16,95 €

Més informació

Marcus Miller té una de les més envejables i extenses carreres de la indústria musical. Ha guanyat dos Grammy, l'Edison Award per Lifetime Achievement In Jazz a 2013, el 2010 el Victoire Du Jazz a França i el 2013 va ser nomenat per la UNESCO Artista Per la Pau. Amb el seu distingit estil, una combinació única de Funk, Groove, Soul i unes habilitats tècniques pures, Miller està considerat com un dels baixistes més significatius en jazz, R & B, fusió i soul.
Després d'esperar tres anys des del seu últim treball, 'Afrodeezia', Miller mostra el viatge que ha recorregut i trobem que ha incorporat elements urbans en el seu música. Segons l'artista, amb 'Laid Black' ha decidit portar la música fins al present, usant elements que són a la música urbana d'avui. En aquest àlbum es podrà escoltar hip-hop, trap, soul, funk, R & B i Jazz.
Miller va gravar la majoria de les cançons amb la seva banda en un estudi de Nova York amb artistes convidats com Trombone Shorty, Kirk Whalum, Take Six, Jonathan Butler i Selah Sue.

Blue note-2018

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Marcus Miller " Laid black "

Marcus Miller " Laid black "

CD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: