Andrea Bocelli " Love in Portofino " Ampliar

Andrea Bocelli " Love in Portofino "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

19,95 €

Més informació

Andrea Bocelli edita un recull en CD+DVD anomenat  LOVE IN PORTOFINO. Un llançament que recull la memorable actuació de Bocelli a Portofino, Itàlia, a l'agost de 2012 i recull les cançons essencials que s'inclouen en el seu llegendari últim àlbum d'estudi " Passione ".
En una actuació íntima, Bocelli canta algunes de les cançons d'amor més conegudes a tot el món acompanyat del guanyador de 16 Premis Grammy David Foster i una orquestra de 40 músics. Un marc incomparable amb cançons inoblidables. Amb la seva veu única interpreta cançons i música d'alguns grans com Ennio Morricone, Elvis Presley o Fred Buscaglione entre altres i a més s'inclouen duets com el de Jennifer Lopez, Chris Botti, Sandy, Caroline Campbell i Veronica Berti.
El CD recull alguns dels millors moments extrets de l'actuació en directe a Portofino i també enregistraments en estudi de l'àlbum de Bocelli " Passione ". El DVD inclou el concert ofert a Portofino. Aquesta nit el tenor va actuar mà a mà amb prestigiosos artistes, entre ells Sandy, Caroline Campbell i Chris Botti.
CD + DVD versió llatina (amb la majoria de les cançons en castellà).

Universal-2013

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Andrea Bocelli " Love in Portofino "

Andrea Bocelli " Love in Portofino "

CD+DVD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: