U2 " Songs of experience " Ampliar

U2 " Songs of experience "

Nou

CD

Deluxe edition

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

22,95 €

Més informació

U2 tornen amb el seu esperat nou àlbum d'estudi 'Songs of Experience' que serà el catorzè de la seva carrera. Aquest llançament ve a completar un any estel·lar per a la banda de Dublín. "Songs Of Experience" arriba després del seu retorn als estadis amb l'aclamada gira 'The Joshua Tree Tour 2017' què va esgotar localitats en totes les ciutats i que ha estat vista per més de 2.4 milions de fans a 51 shows per tot Europa, Nord i Sud-amèrica i després de la reeixida re-edició de "The Joshua Tree".
Gravat a Dublín, Nova York i Los Angeles, Songs of Experience es va acabar a principis d'any i aborda la seva temàtica des de la perspectiva que Brendan Kennelly (poeta, novel·lista i professor d'universitat irlandès) li va oferir a Bono en forma de consell: "... escriu com si estiguessis mort ". El resultat és una col·lecció de cançons en forma de cartes íntimes a llocs i persones properes al cor del cantant: la seva família, amics, fans i per a si mateix.
Produït per Jacknife Lee i Ryan Tedder, amb Steve Lillywhite, Andy Barlow i Jolyon Thomas, l'àlbum mostra a la portada una imatge d'Anton Corbijn dels fills adolescents de dos membres de la banda, Eli Hewson i Sian Evans.
CD Deluxe amb 17 cançons

Island-2017

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

U2 " Songs of experience "

U2 " Songs of experience "

CD

Deluxe edition

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: