Luar Na Lubre " Ribeira sacra " Ampliar

Luar Na Lubre " Ribeira sacra "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

19,90 €

Més informació

Luar Na Lubre, una de les bandes de referència de música folk edita 'RIBEIRA SACRA'. L'àlbum, va ser gravat en el Monestir de San Pedro de Rocas (Esgos, Ourense) i té com a objectiu posar en valor a través de la música la riquesa històrica, etnogràfica, natural i monumental d'aquest territori.
Aquest nou treball inclou 26 temes que provenen de composicions pròpies, música tradicional i melodies "que van a remarcar tot el patrimoni que tenim a la Ribeira Sacra", en paraules de Bieito Romero, "aquesta és la primera vegada que es fa un disc de aquestes característiques per potenciar i difondre la Ribeira Sacra a través de la música, un territori que és des de sempre Patrimoni de la Humanitat, encara que oficialment encara no ho sigui, i la nostra idea és poder parlar de la grandesa de la Ribeira Sacra, potenciant-a través de la música ".
"Ribeira Sacra" compta amb grans col·laboracions d'posen el seu gra de sorra a les 26 cançons d'aquest disc: des de Víctor Manuel a Ses, passant per la Coral de Ruada, Nani García, l'asturiana Marisa Vall Roso, Juan A. Antepazo de Astarot , Irma Macías Suárez, Brais Maceiras, entre molts ...

Warner-2018

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Luar Na Lubre " Ribeira sacra "

Luar Na Lubre " Ribeira sacra "

CD+DVD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: