ENTREGUES

POSA'L DISC es compromet a lliurar el producte en perfecte estat en la direcció que el CONTRACTANT assenyali en el procés de compra com direcció d'enviament que pot coincidir o no amb l'adreça del justificant de compra. POSA'L DISC no es farà responsable pels errors causats en el lliurament quan les dades introduïdes pel CONTRACTANT al formulari de comanda no s'ajustin a la realitat o hagin estat omesos.

El termini de lliurament està condicionat al moment en què es realitzi la compra i a la disponibilitat de cada article. Les comandes realitzades en dissabte i diumenge no es tramitaran fins al dilluns següent. Es consideren dies hàbils els dies de dilluns a divendres no festius.

-Disponibilitat dels articles Els articles del nostre catàleg apareixen com a disponibles (és a dir, que s'editen actualment al mercat) o esgotats (l'article està descatalogat doncs ja no s'edita en el mercat i en aquest moment és impossible aconseguir-ho). En prémer VEURE a qualsevol article del nostre catàleg apareixerà la disponibilitat que es classifica en:

           
- Disponibilitat "en estoc": el producte es troba en la nostra botiga de manera que sortirà de la nostra botiga en un termini màxim de 24-48 hores

           
- Disponibilitat "sota comanda distribuïdor": el producte no està en estoc i s'ha de demanar al distribuïdor. L'entrega del producte s' efectuaria en uns 10 dies hàbils en la majoria dels casos, sempre que el nostre proveïdor el pugui servir en aquest termini. POSA'L DISC vol oferir una gran quantitat d'articles en el seu catàleg i alguns d'ells poden ser difícils de trobar, pel que en alguna ocasió podríem no servir, en aquest cas avisaríem per correu electrònic i reemborsaríem l'import pagat per aquest article.

El nostre estoc no s'actualitza en temps real. Pot passar que en el moment de realitzar la comanda, un article sol · licitat amb disponibilitat "en estoc" no estigui a la nostra botiga, en aquest cas t'ho indicaríem per correu electrònic i el reposariem el més ràpid possible per procedir a efectuar el lliurament del producte més aviat millor.

Si passats 30 dies des de la realització d'una comanda, els nostres proveïdors no ens han subministrat la referència demanada, procediríem a anul·lar la seva comanda, en aquest cas l'avisaríem per correu electrònic i procediríem al reemborsament de l'import pagat per aquest article.

Si la comanda conté articles que s'han de demanar al distribuïdor, POSA'L DISC esperarà a tenir tots els articles de la comanda i els enviarà en un únic enviament.

En qualsevol cas, un retard en el lliurament respecte als terminis indicats no donarà dret al client a exigir indemnització.

A tots els terminis assenyalats en aquest apartat, cal afegir els terminis de lliurament de correus.

PORTS I FORMA D'ENVIAMENT

Al preu total de la comanda a efectuar cal sumar 3,95 € de despeses d'enviament en el cas de les destinacions següents: Península, Balears i Canàries.

POSA'L DISC no s'efectuaran enviaments internacionals.

La forma d'enviament és mitjançant carta certificada de CORREOS.

En els lliuraments es garanteix la recepció mitjançant la signatura del destinatari o persona autoritzada. Si no es pogués lliurar, s'ha d'advertir al receptor mitjançant un avís que disposa de 15 dies per recollir l'enviament en una oficina de Correus.

El termini de lliurament un cop dipositat el paquet a l'oficina de correus és d'un màxim de 3 a 5 dies hàbils segons terminis assenyalats per Correus depenent si el lliurament és local, provincial o nacional. En els enviaments que tinguin com a destí Canàries, les eventuals retencions duaneres no comptaran a efectes del compromís de termini de lliurament.

RECOLLIDA A LA BOTIGA

Si en el moment de formalitzar la compra s'indica a la casella corresponent que s'opta per recollir la comanda directament a la nostra botiga, les despeses d'enviament són de 0 €.