CONDICIONS GENERALS DE COMPRAVENDA A POSA'L DISC

A la qual s'accedeix a través del lloc web www.posaldisc.com titularitat de Jordi Marquez Soler,  d'ara endavant POSA'L DISC. Mitjançant aquest document s'estableixen les condicions generals de la relació contractual que té per objecte la compravenda de productes de POSA'L DISC amb domicili fiscal a la Plaça del Rei, 1 d'Igualada, per les persones físiques i / o jurídiques, en endavant CONTRACTANT, que manifestin la seva voluntat de comprar els productes que es troben al lloc web www.posaldisc.com mitjançant sol.licitud realitzada via Internet a través d'aquest lloc web. Aquestes sol.licituds dels usuaris constitueixen les condicions particulars a les que van associades les presents condicions generals que el CONTRACTANT necessàriament ha acceptat telemàticament amb caràcter previ a la compra del producte. Al contractant se li exposen aquestes condicions a través del lloc web www.posaldisc.com perquè les llegeixi i accepti, no podent el CONTRACTANT comprar el producte sense que s'hagi produït aquesta acceptació.

Les presents condicions generals unides a la socilicitud dels productes concrets realitzada pel CONTRACTANT - condicions particulars - impliquen la formalització del contracte de compravenda entre POSA'L DISC i el CONTRACTANT que afirma haver llegit, entès i acceptat les presents condicions.

Aquest contracte electrònic es celebra sota la normativa espanyola i en concret en règim legal imposat per la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI).

PROCÉS DE COMPRA :Per realitzar una compra a www.posaldisc.com s'haurà de donar d'alta a través del lloc web mitjançant la creació d'un compte d'usuari. Ha de proporcionar de manera lliure i voluntària les dades personals que li seran requeritdes i triar una contrasenya que li servirà per successives transaccions i li permetrà accedir a totes aquelles zones que requereixin una identificació prèvia. Un cop creat el compte d'usuari, el procés de compra seguirà els següents passos:

    
Seleccionar els productes que desitgi adquirir d'entre els oferts per POSA'L DISC a la seva pàgina web.

    
Un cop seleccionat el producte que desitgi comprar haurà de prémer el botó "comprar", quedant incorporat el producte a la cistella de la compra, si ho desitja podrà seguir afegint més productes a la cistella de la compra.

    
Un cop acabada la selecció de productes, haurà de prosseguir el procés de compra emplenant les dades personals requerides per a l'emissió del justificant de compra i l'enviament de la mercaderia, procés que finalment conclou amb el pagament mitjançant una targeta ja sigui de crèdit o dèbit. En l'apartat Política de privacitat de la nostra pàgina web podrà comprovar quin és el tractament que POSA'L DISC realitzarà de les seves dades de caràcter personal i els drets que l'assisteixen. Les seves dades de compra són emmagatzemats a fi de gestionar la seva comanda correctament. Abans de finalitzar la seva compra, vostè pot rectificar les dades de la seva comanda. Atès que la forma de pagament és a través de targeta, POSA'L DISC connecta amb un servidor bancari per al pagament amb targeta i per tant les dades a introduir pel client seran aquelles que exigeixi aquest sistema. Un cop finalitzat el procés de compra rebrà un correu electrònic amb els detalls de la seva comanda.

OBJECTE DEL CONTRACTE  - Pel present contracte POSA'L DISC es compromet a lliurar al CONTRACTANT els productes que aquest hagi sol·licitat a través del lloc web www.posaldisc.com a canvi d'un preu cert.

DRETS I OBLIGACIONS DE POSA'L DISC

- Lliurament del producte.
POSA'L DISC es compromet a lliurar el producte en perfecte estat en la direcció que el CONTRACTANT assenyali en el procés de compra com direcció d'enviament que pot coincidir o no amb l'adreça que figuri en el justificant de compra. POSA'L DISC no es farà responsable pels errors causats en el lliurament quan les dades introduïdes pel CONTRACTANT al formulari de comanda no s'ajustin a la realitat o hagin estat omesos.

El termini de lliurament està condicionat al moment en què es realitzi la compra i a la disponibilitat de cada article. Les comandes realitzades en dissabte i diumenge no es tramitaran fins el dilluns següent. Es consideren dies hàbils els dies de dilluns a divendres no festius.

-Disponibilitat dels articles : Els articles del nostre catàleg apareixen com a disponibles (és a dir, que s'editen actualment al mercat) o esgotats (l'article està descatalogat doncs ja no s'edita en el mercat i en aquest moment és impossible aconseguir-ho). En prémer VEURE a qualsevol article del nostre catàleg apareixerà la seva disponibilitat que es classifica en:

           
- Disponibilitat "en estoc": el producte es troba en la nostra botiga, de manera que sortirà del nostre establiment en un termini màxim de 24-48 hores.

           
- Disponibilitat "sota comanda distribuïdor": el producte no està en estoc i s'ha de demanar al distribuïdor. El lliurament del producte s'efectuaria en uns 10 dies hàbils en la majoria dels casos, sempre i quan el nostre proveïdor el pugui servir en aquest termini. POSA'L DISC vol oferir una gran quantitat d'articles en el seu catàleg i alguns d'ells poden ser difícils de trobar, pel que en alguna ocasió podríem no servir, en aquest cas avisaríem per correu electrònic i reemborsaríem l'import pagat per aquest article.

El nostre estoc no s'actualitza en temps real. Pot passar que en el moment de realitzar la comanda, un article sol.licitat amb disponibilitat "en estoc" no estigui a la nostra botiga, en aquest cas li ho indicaríem per correu electrònic i el repondríem el més ràpid possible per procedir a efectuar el lliurament del producte el més aviat millor.

Si passats 30 dies des de la realització d'una comanda els nostres proveïdors no ens ho han subministrat procediríem a anul·lar aquesta referència de la seva comanda, en aquest cas avisaríem per correu electrònic i procediríem al reemborsament de l'import pagat per aquest article.

Si la comanda conté articles que s'han de demanar al distribuïdor, POSA'L DISC esperarà a tenir tots els articles de la comanda i els enviarà en un únic enviament.

En qualsevol cas, un retard en el lliurament respecte als terminis indicats no donarà dret al client a exigir indemnització.

A tots els terminis assenyalats en aquest apartat, cal afegir els terminis de lliurament de correus.

- Responsabilitat de POSA'L DISC

POSA'L DISC en cap cas serà responsable en relació amb:

  •     Els errors, retards en l'accés per part del CONTRACTANT a l'hora d'introduir les seves dades en el formulari de comanda, la lentitud o impossibilitat de recepció per part dels destinataris de la confirmació de la comanda o qualsevol anomalia que pugui sorgir quan aquestes incidències siguin degudes a problemes en la xarxa Internet, causes de cas fortuït o força major i qualsevol altra contingència imprevisible aliena a la bona fe de l'empresa. En tot cas, POSA'L DISC es compromet a solucionar els problemes que puguin sorgir i a oferir tot el suport necessari al CONTRACTANT per arribar a una solució ràpida i satisfactòria de la incidència.
  •     Dels errors o danys produïts per un ús del servei ineficient i de mala fe per part del CONTRACTANT.
  •     De la no operativitat de l'adreça de correu electrònic facilitada pel CONTRACTANT per a l'enviament de la confirmació de la comanda.


POSA'L DISC té l'absoluta responsabilitat de la qualitat dels productes admetent la devolució dels mateixos sempre que aquests siguin defectuosos o si l'enviament efectuat és erroni, sent POSA'L DISC qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el CONTRACTANT comuniqui aquest fet en el termini de 7 dies hàbils comptats des de la data de la recepció de l'enviament. En el cas de productes defectuosos, el seu canvi seria per un altre títol/referència idèntic; en el cas d'enviament erroni el canvi seria pel títol/referència efectuat en la comanda. En ambdós casos POSA'L DISC procedirà de nou a l'enviament un cop rebuda i comprovada la mercaderia defectuosa o errònia a la nostra botiga, i caldrà que en el cas d'enviament erroni, el producte es trobi sense desprecintar i amb el seu embalatge original.

POSA'L DISC queda exempta de tota responsabilitat en relació amb les possibles ruptures o defectes del producte produïts després del lliurament del mateix. El CONTRACTANT, abans de signar el lliurament de la comanda haurà de revisar que el producte es lliuri en perfecte estat, si dóna la seva conformitat en el moment de lliurament s'entén per ambdues parts que el producte va ser lliurat en perfecte estat.

El CONTRACTANT renuncia expressament a reclamar qualsevol responsabilitat contractual o extracontractual pels possibles danys o perjudicis derivats del que assenyala anteriorment en aquesta clàusula.

DRETS I OBLIGACIONS DEL CONTRACTANT.

-Pagament.
El CONTRACTANT es compromet a abonar per avançat l'import pel producte efectivament sol·licitat en la quantia i forma següents:

Import. - La remuneració pel producte efectivament sol.licitat pel CONTRACTANT serà l'assenyalada en el lloc web i la que figuri en la sol·licitud concreta del CONTRACTANT en cada moment, sol·licituds que constituiran les condicions particulars de la comanda en concret. POSA'L DISC enviarà la confirmació de la comanda i del seu import total. Els preus dels productes que apareixen al lloc web apareixen sempre amb l'IVA inclòs. POSA'L DISC es reserva el dret d'efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís, les modificacions que consideri oportunes, podent actualitzar, fins i tot diàriament, productes i preus en funció de les novetats del sector a què pertanyen.
Al preu total de la comanda a efectuar cal sumar 3,95 € de despeses d'enviament en el cas de les destinacions següents: Península, Balears, Canàries.

POSA'L DISC no s'efectuaran enviaments internacionals.

La forma d'enviament és mitjançant carta certificada de CORREOS.

En els lliuraments es garanteix la recepció mitjançant la signatura del destinatari o persona autoritzada. Si no es pogués lliurar, CORREOS avisarà al receptor mitjançant un avís que disposa de 15 dies per recollir l'enviament en una oficina de Correus.

El termini de lliurament un cop dipositat el paquet a l'oficina de correus és d'un màxim de 3 a 5 dies hàbils segons terminis assenyalats per Correus depenent si el lliurament és local, provincial o nacional. En els enviaments que tinguin com a destí Canàries, les eventuals retencions duaneres no comptaran a efectes del compromís de termini de lliurament.

Si en el moment de formalitzar la compra s'indica a la casella corresponent que s'opta per recollir la comanda directament a la nostra botiga, les despeses d'enviament són de 0 €.

Formes de pagament. - El CONTRACTANT haurà d'abonar l'import corresponent al producte sol·licitat mitjançant targeta les dades de la qual s'introduiran en el TPV instal · lat al lloc web. Per a efectuar el pagament haurà d'indicar els 16 números de la targeta de crèdit (dividits en quatre blocs de quatre números cada un), la data de caducitat de la mateixa (mm / aa), i el CVV (tres últims números del revers de la targeta). Les dades relacionades amb la seva targeta són remesos directament a la nostra Entitat bancària a través del sistema d'encriptació SLL que impedeix la intercepció de la informació per tercers, per tant la confidencialitat està assegurada en totes les comunicacions que s'estableixin durant la transacció.

La seva comanda serà enviada una vegada s'hagi fet efectiu el pagament

- Responsabilitat del CONTRACTANT. - En tot cas, serà responsabilitat del CONTRACTANT:

    
El CONTRACTANT assumeix tots els riscos de deteriorament, menyscabament, danys i pèrdua dels productes des del moment en què aquests han estat posats a la seva disposició pel tercer que, per compte de POSA'L DISC, realitza el lliurament dels productes sol·licitats.
    
El CONTRACTANT es compromet a comprovar el bon estat del producte davant el tercer que, per compte de POSA'L DISC, fa el lliurament del producte sol·licitat, comprovació que realitzarà amb caràcter previ a la signatura del comprovant de lliurament efectuat.

- Desistiment. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de set 7 dies hàbils des de la data de la recepció de la comanda per exercir el dret de desistiment, en aquest cas el producte haurà d'estar en perfectes condicions, amb el seu embalatge original i amb els manuals, accessoris o regals promocionals inclosos, si s'escau. No s'admetran devolucions passat aquest termini. En aquest cas les despeses d'enviament de la devolució són a càrrec del CONTRACTANT.

Per realitzar la seva devolució, haurà enviar un correu electrònic a info@posaldisc.com indicant-nos: Nom i Cognoms de la persona que ha efectuat la comanda, data i número de justificant de compra i el producte que desitja retornar.  Pot trucar al telèfon 938051531 i la persona d'atenció al client li comunicarà la forma de realitzar la devolució

La devolució s'abonarà un cop rebuda la mercaderia al nostre establiment i s'hagi comprovat que els productes estan intactes i amb el seu embalatge original.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS:

-Informació al contractant de l'existència de fitxer i sol·licitud del consentiment per al tractament automatitzat de les dades: En relació amb les dades de caràcter personal facilitades pel CONTRACTANT en els formularis que puguin existir en el lloc web, POSA'L DISC compleix estrictament la normativa vigent establerta en la Llei 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal i altra legislació que la desenvolupa i informa al CONTRACTANT que les referides dades seran incloses dins d'un fitxer per al tractament automatitzat prestant el CONTRACTANT consentiment mitjançant l'acceptació de les condicions generals a aquest tractament.

- Finalitat de les dades: POSA'L DISC recull i tracta determinades dades personals que són introduïdes pel CONTRACTANT lliurement en el formulari amb la finalitat de poder contestar a les sol·licituds d'informació que es puguin realitzar així com per poder gestionar les compres que es realitzin i enviar ofertes comercials a tots aquells interessats en els seus productes. En tot cas, les dades recollides i tractades per POSA'L DISC són únicament les bàsiques per a les finalitats assenyalades anteriorment.

- Obligatorietat de la introducció de les dades: Els camps en què figuri un asterisc * en els formularis existents són aquells que requereixen una resposta obligatòria i de no ser contestats la conseqüència seria impossibilitat de comprar o sol·licitar la informació que es necessiti.

- Drets d'accés, rectificació, cancel · lació i oposició: El CONTRACTANT que introdueixi les seves dades personals en els diferents formularis d'alta tindrà ple dret a exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en qualsevol moment sol·licitant-ho per escrit a POSA'L DISC. En tot cas, POSA'L DISC reitera que es compromet al respecte i confidencialitat absoluta en la recollida i tractament de les dades personals de manera que l'usuari pugui saber en tot moment quines dades estan en poder de POSA'L DISC i com estan sent utilitzades a través d'un escrit a POSA'L DISC. Tots els seus comentaris i suggeriments són sumament valuosos per a nosaltres a fi de millorar el nostre sistema de protecció de dades.

- Responsable del tractament: El responsable del tractament de les dades és POSA'L DISC, que ha inscrit degudament el seu fitxer en l'Agència de Protecció de dades

- Cessió de dades: POSA'L DISC informa a l'usuari que no hi haurà cap tipus de cessió de dades a tercers, excepte petició judicial expressa en la qual se'ns exigeixi lliurar informació sobre un client. Les úniques comunicacions de les dades que es podran realitzar són les lògiques per a la finalitat mateixa amb què van ser introduïts, per exemple a companyies de transport per procedir a lliurar els productes al domicili, comunicació ja derivada de la relació jurídica lliurement acceptada.

- Seguretat: POSA'L DISC assegura l'absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s'han adoptat mesures essencials de seguretat per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat. POSA'L DISC no serà responsable en cap cas de les incidències que puguin sorgir entorn de les dades personals quan es derivin bé d'un atac o accés no autoritzat als sistemes de tal manera que sigui impossible de detectar per les mesures de seguretat implantades o bé quan es degui a una falta de diligència del CONTRACTANT quant a la guàrdia i custòdia de les seves claus d'accés o de les seves pròpies dades personals.

 - Veracitat de les dades: El CONTRACTANT és responsable de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses. 

RESPONSABILITAT:

- POSA'L DISC en cap cas serà responsable de:

    
Les fallades i incidències que poguessin produir-se en les comunicacions, esborrat o transmissions incompletes de manera que no es garanteix que els serveis del lloc web estiguin constantment operatius
    
De la producció de qualsevol tipus de dany que els contractants o tercers poguessin ocasionar al lloc web.

- POSA'L DISC es reserva el dret a suspendre l'accés sense previ avís de forma discrecional i amb caràcter definitiu o temporal fins a l'assegurament de l'efectiva responsabilitat dels danys que poguessin produir-se. Així mateix, POSA'L DISC col·laborarà i notificarà a l'autoritat competent aquestes incidències en el moment que tingui coneixement fefaent que els danys ocasionats constitueixin qualsevol tipus d'activitat il·lícita.

 
DRETS D'AUTOR I MARCA. - www.posaldisc.com és propietat de POSA'L DISC i queda prohibida la utilització aliena per qualsevol mitjà de la marca de POSA'L DISC que inclou tant el nom com el logotip excepte consentiment exprés de POSA'L DISC. A més, el lloc web de POSA'L DISC (els continguts propis, la programació i el disseny del lloc web) es troba plenament protegit pels drets d'autor, quedant expressament prohibida tota reproducció, comunicació, distribució i transformació dels referits elements protegits excepte consentiment exprés de POSA'L DISC.

JURISDICCIÓ I LLEI APLICABLE. - Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Són competents per resoldre tota controvèrsia o conflicte que es derivi de les presents condicions generals els Jutjats de Barcelona, ​​renunciant expressament el CONTRACTANT a qualsevol altre fur que pogués correspondre.

En cas que qualsevol clàusula del present document sigui declarada nul·la, la resta es mantindran vigents i s'interpretaran tenint en compte la voluntat de les parts i la finalitat mateixa de les presents condicions. POSA'L DISC podrà no exercitar algun dels drets i facultats conferits en aquest document el que no implicarà en cap cas la renúncia als mateixos excepte reconeixement exprés per part de POSA'L DISC.