Delafé y las flores azules " Estonosepara " Ampliar

Delafé y las flores azules " Estonosepara "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

11,95 €

Més informació

Delafé i las Flores Azules compleixen deu anys i per celebrar-ho ens regalen un nou disc: Estonosepara, un doble treball que repassa tota la seva trajectòria i que no és un simple recopilatori.
El primer CD porta per títol "Diez años de singles" i en ell podem trobar èxits com Mar el poder del mar, Enero en la playa, La fuerza, El indio, La Juani, Espíritu Santo, Río por no llorar, La primavera, Mientras beso a mi chico en la arena, Intento, De ti sin mi o la col·laboració al costat de Nacho Vegas en Qué sentido tendría.
El segon CD anomenat "Diez años de rarezas" conté cançons que són fruit de les hores mortes component en l'estudi, les quals sorprendran per igual a seguidors i detractors de la banda. Un disc diferent a tot el que fins ara ens tenien acostumats, que es compon de temes inèdits, dues versions i temes que tots coneixem però ara interpretats de manera diferent. Aquest recull tots aquells moments o projectes que per diferents raons mai van arribar al públic, però que ara Oscar D'Aniello, Helena Miquel i Dani Acedo han decidit compartir. Un treball completament experimental amb el qual el grup fa un gir absolut al seu so sense perdre les seves arrels i referències.

Warner-2014

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Delafé y las flores azules " Estonosepara "

Delafé y las flores azules " Estonosepara "

2CD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: