Eric Clapton " Crossroads guitar festival 2013 " Ampliar

Eric Clapton " Crossroads guitar festival 2013 "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

19,90 €

Més informació

La passada primavera, Eric Clapton va tornar a reunir a la ciutat de Nova York a alguns dels guitarristes més reconeguts del planeta per a la quarta edició del llegendari Crossroads Guitar Festival.
Mentre que les tres anteriors edicions van ser celebrades en grans estadis a l'aire lliure, Clapton va voler en aquesta ocasió que l'esdeveniment tingués lloc en un dels recintes més consagrats, ni més ni menys que al Madison Square Garden. Crossroads Guitar Festival es porta celebrant cada tres anys des de 2004, s'hi reuneixen els millors guitarristes del món amb la intenció de recaptar fons per al Crossroads Centre a Antiga. Clapton va fundar aquest centre el 1998 per oferir tractament, cures i educació a aquells que pateixen de dependència química.
El concert d'enguany va comptar amb les actuacions de Clapton, Allman Brothers Band, Blake Mills, Buddy Guy, Derek Trucks, Doyle Bramhall II, Gary Clark Jr, Jeff Beck, John Mayer, Keith Richards, Keith Urban, Los Lobos, Robert Cray, Sonny Landreth, Steve Cropper, Vince Gill, Warren Haynes i molts més.

Rhino-2013

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Eric Clapton " Crossroads guitar festival 2013 "

Eric Clapton " Crossroads guitar festival 2013 "

2CD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: