Eric Clapton " Unplugged " Ampliar

Eric Clapton " Unplugged "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

16,95 €

Més informació

Eric Clapton ja era un prestigiós mestre de la guitarra al gener de 1992, quan va canviar la seva Stratocaster per una Martin acústica per gravar el seu disc Unplugged. L'àlbum en viu va capturar al llegendari guitarrista, recolzat per una petita banda amb la qual va interpretar versions acústiques de les seves pròpies cançons i diversos estàndards de blues. Llançat aquest mateix any, l'àlbum va ser un èxit rotund. Va vendre més de 19 milions de discos a tot el món i va obtenir sis premis Grammy, incloent Millor Enregistrament de l'Any, Millor Àlbum de l'Any i Millor Cançó de l'Any.
Ara es presenta en aquesta col·lecció 2-CD que inclou una versió remasteritzada de l'àlbum original, juntament amb sis preses inèdites recollides en dos CD.
El segon CD inclou diverses cançons que no estan en l'àlbum original, com una versió de "Big Maceo", "Worried Life Blues" de Merriweather, una presa alternativa de "Walkin ' Blues" i velles versions de "Circus" i "My father 's Eyes", cançons que emergirien sis anys més tard en el seu àlbum Pilgrim.

Reprise-2013

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Eric Clapton " Unplugged "

Eric Clapton " Unplugged "

2CD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: