Jethro tull " Minstrel in the gallery " Ampliar

Jethro tull " Minstrel in the gallery "

Nou

2CD+2DVD

 

40th anniversary:La grande édition

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

28,95 €

Més informació

Jethro Tull va obtenir el seu sisè disc d'or en 1975 amb la publicació de Minstrel In The Gallery. La seva elaborada producció recorda el clàssic so de la banda allà per 1972 quan va gravar Thick As a Brick amb unes cançons que van marcar notablement l'evolució i història de la banda. Per celebrar el 40 aniversari de la publicació, Parlophone publica aquesta edició deluxe revisada i ampliada.
La nova edició conté una caixa 2CD+2DVD que inclou l'àlbum remasteritzat per Steven Wilson, set bonus tracks (sis d'elles inèdites), dues mesclades en 5.1 surround i totes elles en estèreo. El segon CD conté el concert ofert a París al Palais Des Sports gravat en 1975.
El DVD inclou mescles 5.1 Surround, 96/24 PCM stereo mix i vuit minuts i mig d'imatges de la banda actuant en Paris el 6 juliol 1975.
Inclou un llibret de 80 pàgines que fa un recorregut per la història de la banda, anotacions de cadascuna de les cançons pel propi Ian Anderson i records de l'equip que el va acompanyar en aquest viatge; Kenny Wylie, Maison Rouge, Pete Smith Liz Edwards, entre d'altres.

Parlophone-2015

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Jethro tull " Minstrel in the gallery "

Jethro tull " Minstrel in the gallery "

2CD+2DVD

 

40th anniversary:La grande édition

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: