Shelby Lynne " I can't imagine " Ampliar

Shelby Lynne " I can't imagine "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

11,95 €

Més informació

Nou disc de la cantant i compositora Shelby Lynne. Aquest és el seu disc número 13 i el primer per Rounder Records i està compost per 10 noves cançons.
Circumscrita a la música country, el seu estil en veritat creua fronteres per estils diversos, afavorida per una veu capaç i deliciosa i, sobretot, per tenir l'ànima i les orelles ben obertes. Pot sonar rock, pop, soul, i tot alhora.
A més de cinc cançons compostes només per Lynne, l'àlbum inclou dos temes "Love is Strong" i "Be in the Now" co-escrit per Ron Sexsmith i tres temes els comparteix amb companys de la banda: "Better" i "I Can't Imagine" amb el guitarrista / teclista Pete Donnelly i "Sold the Devil (Sol)"amb el guitarrista de Los Angeles (i líder de la banda) Ben Peeler.
Ferotgement independent, sempre autèntica i completament original, Shelby Lynne habita el mateix espai que Neil Young, Gram Parsons, Bobbie Gentry, Emmylou Harris, Willie Nelson, Bob Dylan i Johnny Cash. Quinze anys després de la publicació del seu primer àlbum "I Am Shelby Lynne" (recentment reeditat per Rounder) segueix sent una artista completa i aquest disc serà una de les millors gravacions del 2015.

Universal-2015

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Shelby Lynne " I can't imagine "

Shelby Lynne " I can't imagine "

CD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: