Jethro tull " Aqualung " Ampliar

Jethro tull " Aqualung "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

29,95 €

Més informació

Originalment publicat en 1971 per Island Records, 'Aqualung' va suposar el quart àlbum d'estudi de Jethro Tull. Amb un so que s'apartava lleugerament del seu anterior treball, gaudia d'un toc més acústic, en el qual es barrejaven melodies hard rock i folk. Compost per 11 cançons, AQUALUNG va resultar ser un gran èxit per a Jethro Tull, aconseguint no.4 en la llista d'UK i no.7 en Bilboard dels EUA, convertint-se en un dels més importants de la seva carrera en la dècada de 1970.
Aquesta nova versió compta amb les remescles realitzades per Steven Wilson i l'EP "Life is a Long Song". Tres pistes addicionals - 'Just Trying To Be', 'Wind Up' (early version) & 'Wond'ring Aloud', 'Again' (full Morgan version) han estat incloses per primera vegada en 5.1. dues cançons 'Life Is A Long Song' & 'Up The Pool' han estat publicades per primera vegada en format CD.
També s'inclou un llibret de 80 pàgines amb articles i les fotos de l'edició 40 Aniversari.
El DVD1 conté l'àudio remesclat a 5.1 surround (96/24), Dolby digital. Inclou els enregistraments de 1970 i 1971.
El DVD2 (àudio & vídeo) conté la versió original del màster en estèreo en 96 / 24LPCM. La pel·lícula promocional "Life is a long Song" de 1971 és publicada en DVD per primera vegada i la banda sonora ha estat novament remezclada en estuari. La versió original de 1974 a barreja 4.1 presentada en DTS 96/24 i Dolby Digital surround, igual que l'EP "Life is a long Song".
Rhino-2016

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Jethro tull " Aqualung "

Jethro tull " Aqualung "

2CD+2DVD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: