Kiko Veneno " Sensación térmica " Ampliar

Kiko Veneno " Sensación térmica "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

16,95 €

Més informació

Després de més de 35 anys de carrera, i amb un últim any vertiginós, on a part de reviure les cançons de "Échate un cantecito" en una gira plena d'èxits, va rebre el prestigiós Premi Nacional de Músiques Actuals, i sobretot, va estar treballant en les seves noves cançons.
Des de fa temps Kiko Veneno volia treballar amb un productor renovador, i en Raül Fernández, Refree, ha trobat l'aliat ideal per donar vida extra a unes cançons, d'altra banda, entre les més inspirades del seu creador en molt de temps. Gravat a cavall entre les dues pàtries de Veneno, Barcelona i Sevilla, el disc s'obre amb l'afirmació existencial de "La vida es dulce" ("Vull sentir el pes del món / Tornar a sentir / Entre les ones del mar / la mar profund / La veu llunyana que em xiuxiueja / La vida és dolça ")
És el retorn de Veneno, el millor Veneno, aquest que inocula la felicitat o la feliç malenconia amb armes antigues emprades amb màgica innocència, infecciosa frescor. "Sensació tèrmica" es recordarà, es viurà. No fa calor: és la sensació tèrmica que Kiko ha tornat.

Warner-2013

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Kiko Veneno " Sensación térmica "

Kiko Veneno " Sensación térmica "

CD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: