Pantera " Far beyond bootleg-Live from Donnington '94 " Ampliar

Pantera " Far beyond bootleg-Live from Donnington '94 "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

17,90 €

Més informació

Després del llançament de l'edició 20 aniversari del reeixit àlbum "Far Beyond Driven", Pantera continua celebrant l'esdeveniment amb la publicació en format vinil de "FAR BEYOND bootleg - LIVE FROM DONINGTON '94".
És la primera vegada que aquest directe s'edita en format vinil, coincidint amb el vintè aniversari de la data en què es va oferir el concert.
El demolidor directe captura l'essència de la banda - formada pel cantant Philip Anselmo, el guitarrista Dimebag Darrell, el baixista Rex Brown i el bateria Vinnie Paul - en què van interpretar nou temes en 40 minuts.
Gravat al festival Monsters of Rock a Donington, Anglaterra el 4 de Juny de 1994, en l'actuació van oferir alguns dels temes més emblemàtics de la banda presos dels seus tres recents àlbums: "Utilitza My Third Arm" i "Strength Beyond Strength" extrets de Far Beyond Driven, "Walk," "Mouth For War,", "This Love" i "Hollow" de Vulgar Display of Power, a més de "Domination" i "Cowboys from Hell" preses del disc homònim Cowboys from Hell.

Rhino-2014

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Pantera " Far beyond bootleg-Live from Donnington '94 "

Pantera " Far beyond bootleg-Live from Donnington '94 "

LP

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: