Hollywood Vampires " Hollywood vampires " Ampliar

Hollywood Vampires " Hollywood vampires "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

16,95 €

Més informació

El 1969 en un club de Sunset Strip anomenat Rainbow Bar & Grill, naixien els Hollywood Vampires (Vampirs de Hollywood) al bar de la part de dalt. Era una reunió per a estrella de rock vivint o de pas per LA "Per ser membre del club, només havies de beure més que la resta de membres", diu Alice Cooper, com a membre fundador dels Vampirs. "Em passava per allà en la típica nit", diu "i allà hi havia John Lennon, Harry Nilsson, Keith Moon - que solia venir disfressat de criada o xofer - Bernie Taupin, Jim Morrison i Mickey Dolenz".
Fa tres anys, Alice i el seu bon amic Johnny Depp quedar i van decidir que l'esperit dels Hollywood Vampires havia de tornar a la vida (excloent la beguda, és clar). Un ambient genial per grans artistes per quedar, divertir-se i tocar junts. Els Hollywood Vampires tornen a la vida amb la sortida del seu primer disc. A Alice i Johnny es va unir Joe Perry, vell amic de tots dos, i l'enregistrament va començar: un tribut als Hollywood Vampires originals.
En els següents dos anys, a Alice, Joe i Johnny es va unir el productor Bob Ezrin i un increïble grup de vampirs moderns, incloent a Perry Farrell, Dave Grohl, Sir Paul McCartney, Joe Walsh, Slash, Robbie Krieger, Zak Starkey, Brian Johnson i Kip Winger, gravant temes dels seus amics morts i herois. També s'inclouen dues cançons originals que expliquen la història dels Vampirs, una de les quals, "Raise The Dead" inclou una introducció de Sir Christopher Lee, gravada just abans de la seva mort.
L'art del disc, en forma de vell llibre es va crear per un dels dissenyadors de moda masculins (i fan del món del rock) John Varvatos en el seu típic estil vintage. Alice i Varvatos, tots dos originaris de Detroit, han estat companys en el món de la moda des de fa anys amb Alice portant la seva roba d'estil rocker com a gran ambaixador de la marca.

Universal-2015

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Hollywood Vampires " Hollywood vampires "

Hollywood Vampires " Hollywood vampires "

CD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: