Alejandro Sanz " +Es+El concierto " Ampliar

Alejandro Sanz " +Es+El concierto "

Nou

DVD+2CD+2LP

Box set

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

49,95 €

Més informació

Alejandro Sanz oferia el passat 24 de juny a l'Estadi Vicente Calderón un xou per al record. I és que la celebració del 20è aniversari de Más, el disc més venut en la història de la música a Espanya, es va convertir en un veritable fita, ara a l'abast de tothom gràcies a l'edició de +Es+El Concierto. Les entrades es van esgotar en només mitja hora i l'esdeveniment va reunir a milers de fans vinguts de tot el món que van tenir l'oportunitat de repassar les cançons del celebrat disc al costat dels èxits més importants de la carrera de l'artista.
En una nit tan especial, Alejandro Sanz es va envoltar d'un exèrcit de grans amics. Així, Antonio Carmona, Antonio Orozco, Dani Martín, David Bisbal, Índia Martínez, Jesse & Joy, Juan Luis Guerra, Juanes, Laura Pausini, Malú, Manuel Carrasco, Miguel Bosé, Miguel Poveda, Niña Pastori, Pablo Alborán, Pablo López, Pastora Soler, Vanesa Martín i Vicente Amigo van interpretar costat de l'artista madrileny alguns dels himnes absoluts de la música en espanyol.
Edició Deluxe limitada (inclou CD + DVD, 2LP, Llibret mida vinil amb tipografia d'Alejandro Sanz i rèplica del passi oficial del concert).

Universal-2017

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Alejandro Sanz " +Es+El concierto "

Alejandro Sanz " +Es+El concierto "

DVD+2CD+2LP

Box set

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: