Marillion " Clutching at straws " Ampliar

Marillion " Clutching at straws "

Nou

4CD+BLU-RAY

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

36,95 €

Més informació

Caixa edició de luxe de 'Clutching at straws', inclou l'àlbum recentment remesclat per Andy Bradfield i Avril Mackintosh.
El segon i tercer CD contenen el concert que Marillion va oferir a Edinburgh Playhouse, Escòcia al desembre de 1987 durant l'última gira del grup en l'era de Fish. El concert abasta tota la seva carrera fins a aquest moment amb "Garden Party" del seu debut el 1983 'Script for a Jester's Tear'; "Punch And Judy" de 'Fugazi' (1984); "Kayleigh" de 'Misplaced Childhood' (1985); i "Warm Wet Circles" de 'Clutching at Straws'.
El quart CD reuneix tretze demos, quatre d'elles inèdites; "Hotel Hobbies/Warm Wet Circles", "Just For The Record", "Torch Song" i "Slàinte Mhath".
El Blu-ray presenta la mescla original de l'àlbum de 1987, a més d'altres mescles (48/24 PCM Stereo Remix; 48/24 LPCM Master Audio 5.1 Mix; 48/24 DTS Master Audio 5.1 Mix). El contingut del vídeo inclou un nou documental de 60 minuts en el qual Mick Wall entrevista a la banda i parla sobre l'àlbum, a més de pel·lícules promocionals per "Incommunicado", "Sugar Mice" i "Warm Wet Circles".

PLG-2018

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Marillion " Clutching at straws "

Marillion " Clutching at straws "

4CD+BLU-RAY

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: