Beatles " White album " Ampliar

Beatles " White album "

Nou

4LP

50th anniversary deluxe edition

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

89,95 €

Més informació

És la primera vegada que The Beatles 'White Album' ha estat remesclat i es presenta aquí amb noves demos. Per crear les noves mescles en estèreo Giles Martin i Sam Okell han treballat amb un equip d'experts enginyers i especialistes en restauració en els estudis Abbey Road a Londres. Aquesta edició Deluxe de 4 LPs inclou la nova mescla en estèreo de Martin, extreta directament de els quatre i vuit pistes originals, per la qual cosa s'ha guiat per la mescla en estèreo original del seu pare, George Martin. Tallats a mitja velocitat per Milers Showell en els estudis Abbey Road.
Durant l'última setmana de maig de 1968, The Beatles es van reunir a la casa de George Harrison en Esher, Surrey, on van gravar les demos acústiques de les 27 cançons que componen el disc. Conegudes com les Esher Demos, aquestes 27 cançons s'inclouen en aquest 4 LP d'edició Deluxe, extretes de les quatre pistes originals.
Presentat en una caixa Deluxe amb llibret, aquesta edició limitada de 4 vinils està composta pel doble LP en la seva carpeta, reproducció fidel i en relleu de l'original (inclou també un pòster i els quatres retrats fotogràfics dels músics), i un altre doble LP amb la portada en relleu amb les Esher Demos.

Universal-2018

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Beatles " White album "

Beatles " White album "

4LP

50th anniversary deluxe edition

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: