Tina Turner " Love songs " Ampliar

Tina Turner " Love songs "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

14,95 €

Més informació

Per primera vegada es reuneix en una col·lecció les millors cançons d'amor de la cantant membre del Rock and Roll Hall of Fame.
Aquest àlbum reuneix més de tres dècades incloent 18 temes seleccionats, sobretot, entre els àlbums de platí i or en solitari de l'artista. Part del contingut de LOVE SONGS va ser publicat en 1983 a Private Dancer. Inclou tres cançons d'aquest àlbum, una versió del tema d'Al Green "Let's Stay Together", un èxit Top 10 que dóna títol a l'àlbum i "What' s Love Got To Do with It" que es va mantenir a la cimera de les llistes tres setmanes i li va valer la seva inclusió en el Grammy Hall of Fame el 2012. Nombroses cançons seleccionades dels seus discos dels 80 també s'inclouen en la recopilació, com "Two People" de Break Every Rule (1986) i "The Best" de Foreign Affair (1989).
Turner va continuar electrificant al públic en els 90 amb "Way Of The World" una nova cançó inclosa en els seus grans èxits, Simply the Best (1991) , i "I Your say Wanna Fight " de la Banda Sonora de la pel·lícula autobiogràfica de 1993, l'èpica What 's Love Got To Do With It Per concloure la dècada va editar dos discos més en solitari - Wildest Dreams (1996) and Twenty Four Seven (1999). Tots dos àlbums estan representats en la nova col·lecció amb cançons fantàstiques com "When The Heartache Is Over" i la versió del tema de John Waite "Missing You".
Juntament amb la música de la seva carrera en solitari en LOVE SONGS també s'inclou una col·laboració: "River Deep - Mountain High" el magnífic tema gravat per Tina amb Ike Turner el 1966. El 1999 el tema va ser inclòs en el Grammy Hall of Fame.

Parlophone-2014

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Tina Turner " Love songs "

Tina Turner " Love songs "

CD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: