Dr. feelgood " Rock'n' Roll gentleman " Ampliar

Dr. feelgood " Rock'n' Roll gentleman "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

28,95 €

Més informació

Les gravacions incloses en aquesta edició especial llibre-llibre de 4CDs, cobreixen els 20 anys de treball realitzats per Lee Brilleaux al capdavant del Dr. Feelgood, des de 1974 fins a la seva mort a l'any 1994. Incloent les seves primeres gravacions amb Wilko Johnson, al costat de la segona alineació amb Gypie Mayo i posteriorment en els anys 80 i 90, fins al seu últim àlbum en directe "Down In the Doctors". La publicació d'aquesta cuidada edició coincideix amb el llançament del llibre sobre la vida de Brilleaux anomenat: 'Rock' N 'Roll Gentleman' on narra les aventures de l'icònic líder del Dr. Feelgood.
Els 4CD contenen 93 gravacions, entre les quals destaquen dues inedites: "Let's have a party" de les sessions d'enregistrament de l'àlbum 'Private Practice' produït per Martin Rushent, i "Ivy Poison" de les sessions d'enregistrament realitzades en 1991, produït Per Will Birch.
A més, conté un llibret de 48 pàgines amb una extensa nota de Zoe Howe, autor de la biografia de Lee Brilleaux, "Rock 'n' Roll Gentleman" i nombroses fotografies estranyes i inèdites.

Parlophone-2017

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Dr. feelgood " Rock'n' Roll gentleman "

Dr. feelgood " Rock'n' Roll gentleman "

4CD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: