Seal " Standards " Ampliar

Seal " Standards "

Nou

CD

Deluxe edition

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

19,90 €

Més informació

La llegenda del soul britànic Seal torna amb un nou àlbum, 'Standards', on es combina la seva veu única amb alguns dels millors temes clàssics de jazz i swing. En aquest 10è àlbum d'estudi li dóna una nova vida a èxits icònics i rendeix tribut a llegendes com Frank Sinatra, Ella Fitzgerald i Nina Simone.
A 'Standards' s'escolta la característica veu vellutada i càlida de Seal donar vida a clàssics de sempre popularitzats per Frank Sinatra (Luck Be A Lady, I Ha Got You Under My Skin i It Was A Very Good Year), Ella Fitzgerald ( I'ma Beginning to See The Light) i Nina Simone (I Put A Spell on You). Hi ha a més rics moments orquestrals a Smile (Charlie Chaplin) i en la joia de Cole Porter, Love For Sale.
La riquesa de 'Standards' es deu en gran part a l'elecció de Seal de col·laborar amb els mateixos músics llegendaris que interpretessin amb Frank Sinatra: Randy Waldman (pianista que va girar amb Sinatra i Paul Anka), Chuck Berghofer (baixista que ha actuat amb Ella Fitzgerald i Ray Charles) i Greg Fields (bateria que ha actuat amb Quincy Jones i Stevie Wonder).

Decca-2017

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Seal " Standards "

Seal " Standards "

CD

Deluxe edition

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: