Delafé y las flores azules " De ti sin mí/De mí sin ti " Ampliar

Delafé y las flores azules " De ti sin mí/De mí sin ti "

Nou

2CD+DVD

 

Edició especial

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

21,95 €

Més informació

Delafé i Las Flores Azules, o el que és el mateix Oscar D'Aniello, Dani Acedo i Helena Miquel publiquen el seu nou disc, el segon al costat de Dani Acedo i el quart des dels inicis com Facto Delafé i Las Flores Azules.
L'àlbum titulat "De tu sin mí / De mi sin tu" (Warner Music Spain) surt a la venda el març de 2013 coincidint amb l'any en què es compleix el desè aniversari de la banda.
Es tracta d'un disc doble que consta d'11 +11 cançons, les 11 del primer disc comparteixen lletra i enumeració amb les 11 del segon, però la música, la cadència i el ritme són diferents. Això les converteix en 22 cançons independents per tal d'experimentar sobre com la intenció, l'atmosfera i el to influeixen en la manera com l'oient rep i ??interpreta un mateix missatge.
En aquest nou disc Delafé i Las Flores Azules adopten un registre més orgànic i analògic deixant de banda les seqüències electròniques, que gairebé desapareixen del tot. Va ser per aquest motiu que van decidir treballar en l'estudi de PACO LOCO, encarregat de la gravació, mescla i producció de l'àlbum.
22 cançons que en aquesta ocasió es submergeixen en un ambient més intimista, que ens parlen de la pèrdua, el dol, l'amor eteri, tot això directament relacionat amb l'experiència personal d'Oscar D'Aniello, que és l'autor de les lletres.
És important destacar els nombrosos col · laboradors que han participat en la gravació: Nacho Vegas, Antonio Luque (Sr. Chinarro), Dani Vega (guitarrista de Mishima), Pablo Errea (cantant d'Edwin Moses), Esteban Perles (bateria de Bigott), Pere Perles. Ramon Rabinad (ex-bateria de Fundació Tony Manero i component de la formació en directe de Delafé i Las Flores Azules), Núria Capote i Inma Paulete (grup Cassets), el nord-americà Chris Carmichael a les cordes i el cor gadità Les noies del Jardí de Schönberg. Tots ells han aportat el seu gran talent.

Warner-2013

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Delafé y las flores azules " De ti sin mí/De mí sin ti "

Delafé y las flores azules " De ti sin mí/De mí sin ti "

2CD+DVD

 

Edició especial

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: