Playing for Change " Songs around the world V/A " Ampliar

Playing for Change " Songs around the world V/A "

Nou

Aquest producte ja no està en estoc

12,95 €

Més informació

Mark Johnson, productor i enginyer guanyador d'un Premi Grammy i el seu equip de Playing For Change ha viatjat durant una dècada amb una passió per conectar el món a través de la música. El seu ambiciós viatge els va portar des de la Sudàfrica post-apartheid , fins les antigues ciutats vistes de l'Orient Mitjà, passant per la remota bellesa de l'Himalaya. Utilitzant tecnologia portàtil innovadora, l'equip de PFC va filmar i gravar més de 100 músics, sobre tot en exteriors, a parcs, places i passetjos, a portals, a carrers empedrats i pobles de montanya.

Entre els molts moments màgics que es recullen es troba La coral jove de la comunitat d'Omagh a Irlanda cantant 'Love Rescue Me', composada per U2 i Bob Dylan, músics del carrer americans com Roger Ridley i Grandpa Elliott armonizant amb Clarence Bekker d'Holanda junt amb una reunió d'artistes de Rússia, Espanya, Venezuela, França i Brasil amb el clàssic de Beiber &Stoller 'Stand By Me'.

També s'inclou una divertidíssima versió del clàssic de Marley 'No More Trouble'. La cançò i el video inclou a músics de Congo, Israel , India , Irlanda , Suáfrica,EE.UU. , Zimbaue i Ghana , junt amb Bono d'U2 i Bob Marley. 'One Love' de Marley va demostrar ser una opció irressistible per als productors, a on l'americà Keb Mo canta amb intèrprets de India, Israel, Nepal, Sudàfrica i Zimbaue.

Format especial en CD/DVD, inclou un CD d'audio amb 10 cançons a més d'un DVD de 7 cançons amb cinco d'elles interpretades en directe. El DVD també inclou un trailer del pròxim documental sobre PFC amb informació de la Fundació PFC .

Universal-2009

 

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Playing for Change " Songs around the world V/A "

Playing for Change " Songs around the world V/A "

CD+DVD

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: