Loreena Mckennitt " The journey so far-The best of " Ampliar

Loreena Mckennitt " The journey so far-The best of "

Nou

2CD

 

Deluxe edition

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

18,95 €

Més informació

Loreena McKennitt ha consolidat una carrera singular amb la seva barreja innovadora de sons celtes i World Beat. Aquesta cursa es troba ara documentada en el llançament de "The Journey So Far -The Best of Loreena McKennitt ".
Edició en CD Deluxe que inclou un segon disc: " A Midsummer Night 's Tour". Aquest disc conté els moments destacats d'un concert en directe gravat a la Zitadelle de Magúncia (Alemanya) el juliol de 2012, el que suposava un retorn a la ciutat en què s'havia gravat "Troubadours on the Rhine", nominat a un Grammy el 2013.
"The Journey So Far -The Best of Loreena McKennitt " conté una selecció de dotze temes que han estat seleccionats per la pròpia McKennitt, i entre els quals s'inclouen "The Mummers Dance" i "Bonny Portmore", una cançó folklòrica tradicional irlandesa que forma part de la banda sonora de Highlander III -The Sorcerer, així com "Dante s Prayer", que va donar lloc al fet que fos esmentada en la novel·la supervendes de Dan Brown: Inferno i "The Mystic s Dream", que va formar part de BSO en The Mists of Avalon, una minisèrie aclamada per la crítica i protagonitzada per Anjelica Huston.

Universal-2014

Opinions

No hi ha comentaris de moment

Escriviu una valoració

Loreena Mckennitt " The journey so far-The best of "

Loreena Mckennitt " The journey so far-The best of "

2CD

 

Deluxe edition

Escriviu una valoració

30 productes a la mateixa categoria: